Rólam

Ha három szóval kellene leírnom, hogy mit jelent nekem a fotózás, akkor azok ezek lennének: … szabadság, érzelmek, alázat.
Hálás vagyok érte, hogy a hobbim lett a hivatásom, és ez tölti ki a mindennapjaimat.

Fotózás
Fotózás

A fotózások során a kötetlen, vidám hangulatra törekszem, azt vallom, hogy ez egy csapatmunka és akkor lesz sikeres, ha nem kényszernek élik meg a vendégek, hanem egy jó élménnyel távoznak, amire a későbbiekben is szívesen gondolnak vissza.
Mosolyogva gondolok mindig arra, hogy vajon hány nappali, hálószoba falán lóghatnak az általam készített fotók.
Szeretem, hogy mindig fontos és nagy pillanatok megörökítése a feladatom, legyen szó egy vidám jegyesfotózásról, egy érzelmi hullámvasút esküvőről, ahol bizony a meghatottság könnyei mellett sok összekacsintás, büszke pillanat és önfeledt nevetés is van.

Boldogsággal tölt el, amikor a történet velem folytatódik tovább, és az esküvős „párjaim” a következő évben már kismama fotózásra érkeznek, azt követően pedig az első szuszogásokat, az utánozhatatlan babaillatot, az apró kis pofikat, talpacskákat ismét együtt tesszük feledhetetlenné.

Hiszem, hogy a munkáimnak nem most, és nem is 10 év múlva, hanem hosszú évtizedek múltán lesz igazi jelentősége, amikor a most még tipegő gyerekeknek az egyik családi fotó lesz 60-70 éves korukban az egyik legféltettebb kincsük, és a kapaszkodójuk a múltba…